Üzleteink

Lampa, Trend, Dísztárcsa, 16", Szett, Fekete
Lampa, Trend, Dísztárcsa, 16", Szett, Fekete
12 000 Ft

Lampa, Trend, Dísztárcsa, 16", Szett, Fekete

Lampa, Trend, Dísztárcsa, 16", Szett, Fekete
3DB rendelhető.
12 000 Ft
Központi raktár
0 DB
Székesfehérvár Homasita
1 DB
Törökbálint Homasita
1 DB
Üllői út Homasita
1 DB
Részletek

 

Honnan tudjuk milyen méretű dísztárcsára van szükségünk?

A dísztárcsa mérete meg fog egyezni a felninkre rászerelt gumiabroncséval, amit a gumiabroncsról tudunk leolvasni. Fontos, hogy ne keverjük össze a téli meg a nyári szettjeinket, mert azok eltérhetnek egymástól!

Keressük meg a gumiabroncson szereplő szám és karakter sorozatot, amiben szerepel "/" és "R" az lesz a gumiabroncs mérete. Az "R" utáni kétjegyű szám lesz a dísztárcsa mérete.

Lehetséges számok 12, 13, 14, 15, 16, és 17, ami "coll"-ban értendő.

 

Hogyan szedjük le régi dísztárcsánkat?

 

Csavaros dísztárcsánál kerékkulcsra, felütős/felpattintós dísztárcsánál csavarhúzóra lesz szükség. A régi dísztárcsa eltávolításakor, óvatosan járjunk el, soha ne a dísztárcsa pereménél bontsunk mert eltörhet, helyette a küllő mögé helyezett hosszú csavarhúzóval feszítsük fel a dísztárcsát közben a másik kezünkkel húzzuk kifelé.

 

Hogyan szereljük fel az új dísztárcsát?

 

Mindenek előtt takarítsuk le a felniről a lerakódott szennyeződést vagy az esetleges rozsdát.

A dísztárcsából vegyük ki a perem drótot és először nélküle próbáljuk fel a felnire. Ellenőrizzük, hogy a dísztárcsák lábai jól illeszkednek a felni hornyába. Ha minden jónak tűnik, akkor jöhet a következő lépés.

 

Az összes dísztárcsán illesszük a peremdrótot a lábakra, illetve ellenőrizzük, hogy megfelelően fogják a karmok a drótot. Fontos, hogy a szelepnél hajlik majd fel a drót.

 

Egyes dísztárcsák lábaiban 2 drótillesztési hely található. A belső hely feszesebb a külső (a láb végéhez közelebbi) lazább illesztést tesz lehetővé.

 

Megkezdhetjük a dísztárcsa felhelyezését, de különösen figyeljünk az utolsó lábakra mielőtt véletlenül eltörjük őket! Segítsük akár egy csavarhúzóval a perem alá. Középen ne nyomjuk! Gyenge nyomással nyomjuk meg a dísztárcsát kívülről miközben a másik kezünkkel minnél nagyobb felfekvő felülettel nyomjuk fel a helyére, ne kalapáljuk és ne törjük össze.

Adatok
Méret
16"
Márka
Lampa
Szín
Fekete
Cikkszám
0131583
Hasonló termékek