Üzleteink

Versaco, Luxury, Dísztárcsa, 16", Darabos, Ezüst
Versaco, Luxury, Dísztárcsa, 16", Darabos, Ezüst
2 990 Ft

Versaco, Luxury, Dísztárcsa, 16", Darabos, Ezüst

Versaco, Luxury, Dísztárcsa, 16", Darabos, Ezüst
16DB azonnal, összesen 63DB rendelhető.
2 990 Ft
Központi raktár
16 DB
Székesfehérvár Homasita
7 DB
Törökbálint Homasita
12 DB
Üllői út Homasita
9 DB
Újbuda Homasita
10 DB
Pólus Homasita
9 DB
Részletek

 

Honnan tudjuk milyen méretű dísztárcsára van szükségünk?

A dísztárcsa mérete meg fog egyezni a felninkre rászerelt gumiabroncséval, amit a gumiabroncsról tudunk leolvasni. Fontos, hogy ne keverjük össze a téli meg a nyári szettjeinket, mert azok eltérhetnek egymástól!

Keressük meg a gumiabroncson szereplő szám és karakter sorozatot, amiben szerepel "/" és "R" az lesz a gumiabroncs mérete. Az "R" utáni kétjegyű szám lesz a dísztárcsa mérete.

Lehetséges számok 12, 13, 14, 15, 16, és 17, ami "coll"-ban értendő.

 

Hogyan szedjük le régi dísztárcsánkat?

 

Csavaros dísztárcsánál kerékkulcsra, felütős/felpattintós dísztárcsánál csavarhúzóra lesz szükség. A régi dísztárcsa eltávolításakor, óvatosan járjunk el, soha ne a dísztárcsa pereménél bontsunk mert eltörhet, helyette a küllő mögé helyezett hosszú csavarhúzóval feszítsük fel a dísztárcsát közben a másik kezünkkel húzzuk kifelé.

 

Hogyan szereljük fel az új dísztárcsát?

 

Mindenek előtt takarítsuk le a felniről a lerakódott szennyeződést vagy az esetleges rozsdát.

A dísztárcsából vegyük ki a perem drótot és először nélküle próbáljuk fel a felnire. Ellenőrizzük, hogy a dísztárcsák lábai jól illeszkednek a felni hornyába. Ha minden jónak tűnik, akkor jöhet a következő lépés.

 

Az összes dísztárcsán illesszük a peremdrótot a lábakra, illetve ellenőrizzük, hogy megfelelően fogják a karmok a drótot. Fontos, hogy a szelepnél hajlik majd fel a drót.

 

Egyes dísztárcsák lábaiban 2 drótillesztési hely található. A belső hely feszesebb a külső (a láb végéhez közelebbi) lazább illesztést tesz lehetővé.

 

Megkezdhetjük a dísztárcsa felhelyezését, de különösen figyeljünk az utolsó lábakra mielőtt véletlenül eltörjük őket! Segítsük akár egy csavarhúzóval a perem alá. Középen ne nyomjuk! Gyenge nyomással nyomjuk meg a dísztárcsát kívülről miközben a másik kezünkkel minnél nagyobb felfekvő felülettel nyomjuk fel a helyére, ne kalapáljuk és ne törjük össze.

Adatok
Méret
16"
Márka
Versaco
Szín
Ezüst
Cikkszám
08113840
Hasonló termékek