Üzleteink

Wunderbaum, Trees, Citrom illattal
Wunderbaum, Trees, Citrom illattal
590 Ft

Wunderbaum, Trees, Citrom illattal

Wunderbaum, Trees, Citrom

A Wunderbaum illatosító története az USA-ban kezdődött, amikor 1952-ben egy tejszállító teherautó-sofőr New York északi részén panaszkodott Julius Sämannnak a kiömlött tej szagáról. Ennek a problémának a megoldására Julius az egyedi illatokat speciális nedvszívó anyagokkal kombinálta, és feltalálta az első autós légfrissítőt. Az illatosítók egy örökzöld fa formáját kapták annak tiszteletére, hogy Julius éveket töltött azzal, hogy aromás olajokat nyerjen ki a fákból a kanadai fenyvesekben.

A légfrissítők hatékony megoldásnak bizonyultak a probléma megoldására, és hamarosan nagyon népszerűek lettek. Megrendelések érkeztek az ország minden részéből, és gyorsan sok nemzetközi rajongóra tettek szert. Julius úttörő terméke a frissesség és a minőség globális szimbólumává vált. Számtalan filmben és tévéműsorban szerepelt.

Az ikonikus Tree termékcsalád olyan szeretett illatokat tartalmaz, mint a Royal Pine, Vanillaroma, a Black Ice és a New Car, és ma már egy svájci gyárban készülnek.

A termékpaletta is bővült, további légfrissítő megoldásokkal, mint a Clip, a Fiber Can és a Bottle. Ezek a termékek stílusos választékot kínálnak, miközben nagyszerű illatokat biztosítanak.

Julius Sämann szenvedélyesen rajongott termékei minőségéért. Ragaszkodott a szigorú tesztelési és minőség-ellenőrzési eljárásokhoz annak biztosítása érdekében, hogy azok megfeleljenek az illat, az erő és a hosszú élettartam tekintetében az általa támasztott magas követelményeknek. A Wunder-Baum AG elkötelezett amellett, hogy kiváló minőségű, tartós és megfizethető termékeket gyártson, amelyek a lehető legjobb illatélményt nyújtják.
149DB azonnal, összesen 249DB rendelhető.
590 Ft
Központi raktár
149 DB
Székesfehérvár Homasita
14 DB
Törökbálint Homasita
30 DB
Üllői út Homasita
14 DB
Újbuda Homasita
20 DB
Pólus Homasita
22 DB
Adatok
Márka
Wunderbaum
Illatosító típusa
Akasztható
Cikkszám
30201136
Hasonló termékek