Üzleteink

Wunderbaum, Trees, Midnight Chic
Wunderbaum, Trees, Midnight Chic
590 Ft

Wunderbaum, Trees, Midnight Chic

Wunderbaum, Trees, Midnight Chic

A Wunderbaum illatosító története az USA-ban kezdődött, amikor 1952-ben egy tejszállító teherautó-sofőr New York északi részén panaszkodott Julius Sämannnak a kiömlött tej szagáról. Ennek a problémának a megoldására Julius különböző illatokat speciális nedvszívó anyagokkal kombinálva megalkotta az első autós légfrissítőt. Az illatosítók egy örökzöld fa formáját kapták annak tiszteletére, hogy Julius éveket töltött azzal, hogy aromás olajokat nyerjen ki a fákból a kanadai fenyvesekben.

A légfrissítők hatékony megoldásnak bizonyultak a probléma megoldására, és hamarosan nagyon népszerűek lettek. Megrendelések érkeztek az ország minden részéből, és gyorsan sok nemzetközi rajongóra tettek szert. Julius úttörő terméke a frissesség és a minőség globális szimbólumává vált. Számtalan filmben és tévéműsorban szerepelt.

Az ikonikus Tree termékcsalád olyan szeretett illatokat tartalmaz, mint a Royal Pine, Vanillaroma, a Black Ice és a New Car, és ma már egy svájci gyárban készülnek.

A termékpaletta is bővült, további légfrissítő megoldásokkal, mint a Clip, a Fiber Can és a Bottle. Ezek a termékek stílusos választékot kínálnak, miközben nagyszerű illatokat biztosítanak.

Julius Sämann szenvedélyesen rajongott termékei minőségéért. Ragaszkodott a szigorú tesztelési és minőség-ellenőrzési eljárásokhoz annak biztosítása érdekében, hogy azok megfeleljenek az illat, az erő és a hosszú élettartam tekintetében az általa támasztott magas követelményeknek. A Wunder-Baum AG elkötelezett amellett, hogy kiváló minőségű, tartós és megfizethető termékeket gyártson, amelyek a lehető legjobb illatélményt nyújtják.
103DB azonnal, összesen 185DB rendelhető.
590 Ft
Központi raktár
103 DB
Székesfehérvár Homasita
13 DB
Törökbálint Homasita
20 DB
Üllői út Homasita
12 DB
Újbuda Homasita
13 DB
Pólus Homasita
24 DB
Adatok
Márka
Wunderbaum
Illatosító típusa
Akasztható
Cikkszám
30208661
Hasonló termékek